Egy picit a blogról

2009 novemberében párommal úgy döntöttünk, felkötjük a nyúlcipőt , és irány nyugat, egészen pontosan az Egyesült Királyság. PHP fejlesztőként dolgoztam odahaza , itt az ismeretlen várt és a bizonytalanság. Szerencsére sikerült a szakmámban elhelyezkednem. Nem volt egyszerű az indulás, de írásaimmal talán tudok segíteni az utánunk jövőknek.

LIKE!


  

Névjegy

Tóth Ildikó

tildy.jpg
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit." :)

Utolsó kommentek

Szakmai blogom

Nincs megjeleníthető elem

Back to the UK blog

Nincs megjeleníthető elem

Kiérkeztünk - 2009. november 8.

2009.11.14. 01:32 tildy[UK]

Itt vagyunk. Álmosan, fáradtan, de élünk. Az út jó volt, csak mire kiértünk a szállásra már olyan álmosak voltunk, hogy beszélni alig tudtunk. A repülő kb 890 km/h-val jött, nyílegyenesen, láttuk ahogy Prága mellett eljövünk(gpsen). Az otthoni jó kis esőfelhő legalább németországig kitartott, láttuk a hollnad tengerpartot is. Mikor ideértünk esett, de nincs hideg. Most is inkább csak borult az ég.

Eddigi mérleg : egy szendvics 3.5Ł-ért (ez azért kicsit mellbe vágott) , meg kettő heti 1-2 zónás oyster fejenként 28Łért. Csak magyarok laknak a házban, egyikük szintén php fejlesztő, ő két hónapon belül talált php-s munkát .

No mivel nem sok kaját hoztunk(azért az 5 szál jó kis parasztkolbász befigyel a táskából) azt hiszem megnézzük mit tudnánk az arcunkba tolni. A szoba egyébként picit kisebb mint az otthoni, árban viszont a triplája. Ha munka van szerintem nem vészes az ára. Van a házhoz saját kert amúgy.
Ha kicsit éberebb leszek, rakok fel képeket is.

Minden flottul, és olajozottan ment, Esmein parázott kicsit az oyster (gyk. helyi "BKV" bérlet különféle viszonylatokra) vásárlásakor, de nem volt gond.
  Csak kicsit sok a metró. A picadilly line vonalától nem messze lakunk .
Jahm és a legfontosabb: nagyon nagy köszönet az IrányLondonosoknak a szállás ügyében. Korrektek nagyon (amit eddig láttunk legalábbis) , tudom ajánlani bárkinek őket.

Szólj hozzá!

Címkék: anglia nap repülés első london

A bejegyzés trackback címe:

https://tildy.blog.hu/api/trackback/id/tr861523892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása