Egy picit a blogról

2009 novemberében párommal úgy döntöttünk, felkötjük a nyúlcipőt , és irány nyugat, egészen pontosan az Egyesült Királyság. PHP fejlesztőként dolgoztam odahaza , itt az ismeretlen várt és a bizonytalanság. Szerencsére sikerült a szakmámban elhelyezkednem. Nem volt egyszerű az indulás, de írásaimmal talán tudok segíteni az utánunk jövőknek.

LIKE!


  

Névjegy

Tóth Ildikó

tildy.jpg
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit." :)

Utolsó kommentek

Szakmai blogom

Nincs megjeleníthető elem

Back to the UK blog

Nincs megjeleníthető elem

Tanulópénz

2009.11.15. 02:04 tildy[UK]

Nos először is kitérnék a nagy viharra, ami "állítólag" Londont fenyegette az elmúlt egy napban. Egy kicsit erősebb szélnél több semmi nem volt. Oké, esett az eső , de az itt minden nap esik, lassan fel sem tűnik (Most épp szép tiszta az ég) . A szél meg. Hát az aug. huszadikához képest (ami pár éve volt ) pite.
Szóval semmi vészes, mondhatni nagyobb volt a füstje, mint a lángja.

Viszont ha már pite: itt mindenféle formában kapni, még májas is van. Mi valami gyümölcsöset vettünk, de kezd herótom lenni az édestől, márpedig itt a péksütik jó része NAGYON édes.

Viszont a tanulópénz. Hát ez is megvolt. Az O2-s kártyámról hívtam fel a raiffeisent limit módosítás ügyben, én hülye. 1.5 font per perc... Ennél még a pannon roamingja is jobb lett volna... De ugye dinka voltam, 10 fontot el is pukkantottam a kártyámról... Ügyes. (kiderült amúgy , hogy van egy olyan bolt-on (magyar nevét nem tudom) , amellyel 5 penny /percért hívok haza, na ezt meg is fogom rendelni...)

Ennyi legyen a legnagyobb veszteségem, persze nem örülök neki.
Viszont a Sainsburyben (bolt) végre elfogadták a bankkártyám, vettünk mosószert, öblítőt, egy kis kaját , szóval nagy öröm volt, hogy végre valahol tudtam a bankkártyámmal fizetni.

Miután kipofoztuk az önéletrajzokat este egy kicsit martiniztünk egyik lakóval
Holnap mi vagyunk soron konyha takarításában. Ja és a lottón sem nyertünk. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tildy.blog.hu/api/trackback/id/tr871526004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

preedy 2009.11.22. 11:24:44

Elég bevállalósak vagytok, hogy kimentek a nagy Júkébe, jobban mondva Londonba melózni. Mit szeretnétek csinálni, mert nem láttam olvastam semmit erről eddig.
Esetleg tudok segíteni.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2009.11.22. 18:50:32

Szia!
Szerencsére 3-4 hónapnyi tartalékkal jöttünk ki, addig meg majd lesz munka, remélhetőleg.
Jómagam PHP fejlesztő vagyok , haza is dolgozom, de itt is ezt szeretném csinálni , ha összejön. Párom Helpdesk, PC support vonalon nézelődik.

Rakok fel hamarosan újabb postot, abból több látszik majd. :)
süti beállítások módosítása