Egy picit a blogról

2009 novemberében párommal úgy döntöttünk, felkötjük a nyúlcipőt , és irány nyugat, egészen pontosan az Egyesült Királyság. PHP fejlesztőként dolgoztam odahaza , itt az ismeretlen várt és a bizonytalanság. Szerencsére sikerült a szakmámban elhelyezkednem. Nem volt egyszerű az indulás, de írásaimmal talán tudok segíteni az utánunk jövőknek.

LIKE!


  

Névjegy

Tóth Ildikó

tildy.jpg
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit." :)

Utolsó kommentek

Szakmai blogom

Nincs megjeleníthető elem

Back to the UK blog

Nincs megjeleníthető elem

Gondolj a résre! - 2009. november 27.

2009.12.06. 06:20 tildy[UK]

Mielőtt valaki félreértené, csak a metróról van szó, kicsit fura ugyanis első hallásra a : Mind the gap, please!
Természetesen csak a vicces félrefordításom eredménye a címbeli mondat, helyesen ugyanis ügyelj a résre-t jelent. Néha kiegészítik : Mind the gap between the train and the platform.

Ígértem egy picit hosszabb beszámolót, lassan már ez a hét is eltelik, így épp ideje.

Napközben sokszor járjuk a várost, ekkor akadtam erre a gyöngyszemre is:

Hétvégén bulizni voltunk Esmeinnel az O2 arénában, konkrétan a Matter nevű helyen . A belépő nem vészes, viszont tudjuk mire megy el az angolok pénze: italra!

Forrás flicker: O2 aréna

Egy fél pint (2.75dl) sör 4 font, egy fél literes ásványvíz 2.5! Szép.
Node mielőtt ennyire előre szaladnék, először is elmesélném a bejutást: magába az arénába is csak motozás után lehetett bejutni, külön sor a fiúknak, külön a lányoknak. Természetesen a mienk volt a hosszabb. Kapun átjutás után végigtapogattak egy detektorral, majd mehettem utamra, Esm már rég kész volt az átvizsgálással. Megkerestük a mattert, újabb sorbanállás. És ami a leglényegesebb, újabb detektoros kapu, majd kézi átvizsgálás. Életemben nem volt még ilyenben részem, bizony a biztonságis csajszi végigfogdosta a mellemet. Ha esetleg más irányultságaim lennének, lehet még örültem is volna neki.
Miután leadtuk a kabátot , bementünk a tánctérre. Nekünk nagyon tetsző zenék voltak, de tömeg is. Fentebb mentünk, mint kiderült 3 szintes a fő terem, és ezen kívűl még egy terem volt

A line-up szerint infected 2.50kor kezdett, de bizton mondhatom, jobban bírták a gyűrődést , mint mi, mert 1 óra álldogálás után már muszáj volt leülnünk...
Közben járogattak báros csajok is mindenféle röviditallal, az 5 font / 5 centes itókát azonban inkább kihagytuk.

Sajnos eskimora már nem tudtunk maradni, így is két óra alatt értünk haza.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Youtubeos videók a buliról itt

Hét elején lett volna egy interjúm, de áttetette az ember keddre. Kedden írt egy mailt, amelyben szólt arról, hogy törölné az aznapi interjút, szerdán majd hív. Végül csütörtökön hívott , és elég korrektnek néz ki a dolog: konkrétan azt írta, nem álltatni, hanem valóban munkát akar találni és adni nekem.
Örülnék neki.
Közben jött Bristolból is megkeresés, meg még vagy két hívás a hangpostámra (buszon voltam, sajnos nem hallottam) Ma délelőtt is volt két hívásom, ott az egyiket buktam amiatt, mert nincs frameworkos tudásom ( viszont tudom miben kell fejlődni: Zend, CakePHP, Symfony) .

Tegnap pedig megnéztük megint a Tower Bridge-t, ugyanis 14.45-kor felnyitották. Ez amolyan látni kell látványosság, szóhoz sem jutottam.

Mindezek mellett dolgoztam is a héten (meg még fogok is) , igaz haza, a változás nem látványos, viszont egy igen fontos dolgot tettem bele egy fotópályázatba

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tildy.blog.hu/api/trackback/id/tr511576484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása