Egy picit a blogról

2009 novemberében párommal úgy döntöttünk, felkötjük a nyúlcipőt , és irány nyugat, egészen pontosan az Egyesült Királyság. PHP fejlesztőként dolgoztam odahaza , itt az ismeretlen várt és a bizonytalanság. Szerencsére sikerült a szakmámban elhelyezkednem. Nem volt egyszerű az indulás, de írásaimmal talán tudok segíteni az utánunk jövőknek.

LIKE!


  

Névjegy

Tóth Ildikó

tildy.jpg
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit." :)

Utolsó kommentek

Szakmai blogom

Nincs megjeleníthető elem

Back to the UK blog

Nincs megjeleníthető elem

Samfules:)

2010.01.10. 11:12 tildy[UK]

Megvolt a  sokadik interjum, hetfotol kezdek Samnel. Lakas el- es kiadassal foglalkoznak, weboldalt kell nekik keszitenem. Hetfo-pentek, 10tol 5ig. 

Nem fizet sokat, raadasul allandoan elkesett az interjurol, meglatjuk mi alakul. Az a  baj, kicsit titkarnonek is kell lennem. 

Angol referencianak jo, angol tanulas miatt jo,  de dobbantani fogok onnet, erzem.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tildy.blog.hu/api/trackback/id/tr981658259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trumbo12345 2010.01.10. 23:54:51

hello
veletlenul botlottam a blogodba :)
grat a melohoz! ha szabad tanacsot adnom:
hazatelefonalashoz legjobb sim kartya a lebara mobile, tescobol toltheto, netrol megrendelheted :) penzhazakuldeshez 400 fontig pedig paypal plussz iratkoz fe a moneysavingexpert.com hirlevelere!
remelem tudtam segiteni picit

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2010.01.11. 00:06:58

Köszi az ötleteket:)

Egyelőre O2 van, van benne ilyen "családi csomag" szerű dolog, párommal azt rendeltük meg, meg egyszer fizetős bolt-on, amivel 7p-ért hívok haza vezetékes vonalat, meg a favourite place . De általában skypeolni szoktunk.

gregaba 2010.01.11. 23:57:20

csá, ph-ról ismertük egymást kicsit x éve. a blogodat érdeklődéssel olvasom, mivel én is pontosan azt tervezem, amit te már meg is valósítottál: lépni angol nyelvterületre. :)
őszintén drukkolok, hogy összejöjjön, majd lesz pár gyakorlati kérdésem, az elsőt már fel is teszem: ha perfekt angolom van, de nincs használható (orvos/jogász stb.) diplomám, érdemes szerintetek Angliába mennem most?
G.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2010.01.12. 01:32:45

Szia gregorik!:D
Ha tudsz, várjál márciusig, esmein angolja fluent, azaz tényleg folyékonyan beszéli a nyelvet, még sincs egyszerű dolga.
Március , április, ilyenkor jó jönni. Vagy szeptemberben.
süti beállítások módosítása