Egy picit a blogról

2009 novemberében párommal úgy döntöttünk, felkötjük a nyúlcipőt , és irány nyugat, egészen pontosan az Egyesült Királyság. PHP fejlesztőként dolgoztam odahaza , itt az ismeretlen várt és a bizonytalanság. Szerencsére sikerült a szakmámban elhelyezkednem. Nem volt egyszerű az indulás, de írásaimmal talán tudok segíteni az utánunk jövőknek.

LIKE!


  

Névjegy

Tóth Ildikó

tildy.jpg
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit." :)

Utolsó kommentek

Szakmai blogom

Nincs megjeleníthető elem

Back to the UK blog

Nincs megjeleníthető elem

Olcsó repjegyek Budapestre - hamarosan a Ryanairnél

2012.02.06. 06:36 tildy[UK]

Újabb fapados társaság, a Ryanair indít hamarosan járatot Budapestről Londonba és még 3 itteni városba. Egészen pontosan London-Stanstedbe, de ezt már megszokhattuk, a Heathrow és a  City Airport nem ez a  kategória(ez utóbbi kb 5-10 percre van tőlünk) , hiszen az összes hasonló társaság ilyen külső repterekre hoz, ahonnét kb. max egy óra alatt be lehet jutni a  városba. 

A Ryanair már korábban is tervezte a gépek indítását, illetve nem ismeretlen vendég, hiszen már korábban is voltak járatai Sármellékről.

A  Malév körül kialakult sajnálatos helyzet után most gyors lépésre szánták el magukat.  

A korábban megjelent 5 új desztináció helyett - átvéve a Malév desztinációit- mintegy 31 úticélt terveznek indítani, ebből 4-t ide.

Birmingham, Bristol márciustól elérhető 29.99-tól( ~9000 Ft),  Manchester és London pedig február 17 után 9.99 euróért (~3000 FT ) vagy afölött.

Lassan már olcsóbb lesz kiutazni ide, mint odahaza meglátogatni a nagymamát. :)

Egyelőre maradok a  wizzairnél, nekem beváltak, gond velük nem volt , legközelebb február végén utazom egy gyors beteglátogatásra haza.  

 

3 komment

Címkék: london ryanair fapados 3000 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://tildy.blog.hu/api/trackback/id/tr54068773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZmanUK 2012.02.07. 07:18:40

Én 2004 óta utazom Wizzairrel ... és nagyon vegyes érzelmeim vannak velük kapcsolatban. Az egyedüli ami még "megtart", hogy néha ki lehet fogni jó jegyeket és járatidőkben talán jobbak.

De vártam én már 8 órát Lutonon a legénybúcsúmat lekésve, és többször volt már több órás késésem .... nem, szeretni semmiképp nem szeretem őket ...

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2012.02.07. 09:20:44

@Zlot: Kb 12-13szor utaztam veluk.

Ebbol ketto csomagserules BP-London utiranyon (de ez inkabb Celebi gond, szerintem)

Egy darab egy oras keses. De ennyi. Eddig mindig idoben erkezett. :)

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2012.02.18. 11:56:06

Na es vegre van debreceni jarat is:) Nekunk jo, vegre nem kell megoldani a szallast, leven Esm csaladja odavalosi , igy a nagymama ott el.
süti beállítások módosítása