Egy picit a blogról

2009 novemberében párommal úgy döntöttünk, felkötjük a nyúlcipőt , és irány nyugat, egészen pontosan az Egyesült Királyság. PHP fejlesztőként dolgoztam odahaza , itt az ismeretlen várt és a bizonytalanság. Szerencsére sikerült a szakmámban elhelyezkednem. Nem volt egyszerű az indulás, de írásaimmal talán tudok segíteni az utánunk jövőknek.

LIKE!


  

Névjegy

Tóth Ildikó

tildy.jpg
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit." :)

Utolsó kommentek

Szakmai blogom

Nincs megjeleníthető elem

Back to the UK blog

Nincs megjeleníthető elem

Így kéne a dolgoknak működnie

2009.10.20. 20:33 tildy[UK]

Európai Egészségbiztosítási Kártya... Ma kiváltottuk.

Már volt korábban is, akkor 1-1 évre adták. A fura az, hogy akárhányszor igényeltem, mindig máshová kellett mennem. Először a  Teve utca sarkán volt az iroda, az elsőn. Tavaly a  nyugdíjfolyósító mellett kellett kérni. Ma is oda mentünk, először. Persze megint elköltöztették. Most a Teve utcai irodába kellett menni, a  földszintre.

8:11. Sorszámkérés.  11-en várakoznak előttünk, ajh, csoda ha beérek kilencre a  munkahelyre. Kb. 15 perc múlva sorra kerültünk, 8:33-kor pedig már  a metró felé battyogtunk. Azt hiszem minden ügyintézésnek így kellene működnie.

Holnap reggel 8-ra megyek személyit csináltatni, januárban lejárna. A fehérvári úti iroda már korábban is elnyerte tetszésem, gyors az ügyintézés, kedvesek a hölgyek. Remélem hamar végzem. Elvileg már lehetséges bankkártyás fizetés is. Meglátjuk.

Ma elkészült az a60-som javítása is. Nem egy mai darab, de jó, működik. Vagyis működött, de elkezdett lilás képeket produkálni. Semmi gond, ccd hiba, és hiába 6 éves gép, ingyen javítja a canon , szériahiba. Szuper!A javítás kb. 4-5 nap alatt elkészült, így nem kell lemondani utazásunk, illetve kiköltözésünk eseményeiről.

Ami még hátra vannak:

-az említett személyi igazolványos ügyintézés

-fogaim... Egy tömés, illetve két ínykezelés

-upc modemet visszaadni. Elvileg hó végén jönnek.

-házipatika gyógyszereket kiváltani: kelleni fog, kinn semmit sem ismerünk, legalább ha fáj a  fejem,  legyen mit bekapnom:)

-hazaköltözés körüli teendők. 

-mobilemailt, mobil internet startot lemondani... Nem akarok sokat fizetni...

-banknál megérdeklődni, hogy mia  szitu külföldi tartózkodás esetén- aláíróeskösz marad az sms???

 

Szólj hozzá!

Címkék: költözés london oep egészségbiztosítási kártya

A bejegyzés trackback címe:

https://tildy.blog.hu/api/trackback/id/tr621463998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása